• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.04.2022

20:00

DENIZ DEJM ŠOKIRALA IZJAVOM: Ja volim muškarce kao što je Ša, on je tako...

Informer.rs

Live TV

DENIZ DEJM ŠOKIRALA IZJAVOM: Ja volim muškarce kao što je Ša, on je tako...

Podeli vest

Novi gost emisije "Zadrugari na skeneru" je bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Deniz Dejm. Ona je komentarisala aktuelne učesnike popularnog rijalitija koji ne prestaju da intrigiraju javnost. Pogledajte novu epizodu eksluzivno na Informer.rs

Deniz Dejm otkriva šta misli o zadrugarima. 

Haos na imanju Dalila Dragojević sve teže trpi pritisak u kući, a njena komunikacija sa Carem dodatno pogoršava situaciju, pa je odlučila da beži iz "Zadruge".

Foto: Informer.rs

- Baš čudno ona je zvezda, a hoće da beži. Ona treba tamo da bude glamurozna, da se svađa, malo da zavodi, a ne da beži. Neće ona pobeći. Mislim da se ona stvarno zaljubila u Cara inače ne bi napustila muža - komentariše Deniz. 

Miljana Kulić, Nenad Macanović Bebica i Lazar Čolić Zola napravilI su skandal, a sada se oglasila Zolina majka Bosa. Zolina majka je zabrinuta za sina, jer je Bebica Zoli vračao.

Foto: Informer.rs

- Iskreno ja ne verujem da se Bebica bavi tom crnom magijom, nema ništa od toga. Zola nema razloga da se plaši, bolje Miljane da se plaši - otkriva Deniz Dejm. 

Mensur Ajdarpašić i Mlica Veselinović probudili su se vidno neraspoloženi i odmah izašli iz Bele kuće kako bi na miru rešili svoje probleme. On je odlučio da raskine sa njom i stavi tačku na ovu ljubavnu priču.

Foto: Informer.rs

- Meni su njih dvoje baš dosadni i nisam pratila šta rade. Mina i Mensur su mi bili zanimljivi kada sam gledala treću sezonu Zadruge, u njihovom odnosu je bilo nešto iskreno. Mensur ima te neke svoje stavove filozofske i mislim da će ostati sa Milicom do kraja i ako ga ona ponižava - izjavila je bivša učesnica rijalitija. 

Tenzija zbog hrane došla do vrhunca! Aleks i Dejan ušli u raspravu. Naime, ona je probirljiva, on nije.

Foto: Informer.rs

- Meni je blam što se svađaju oko hrane, pogotovu kada muškarac ženi brani da jede, to mi je strašno - prokomentarisala je Deniz.

Foto: Informer.rs

Anđela otkrila šta misli o odnosu Mine i Mateje, pa zaplakala. 

- Žao mi je Anđele to što se ponizila zbog Mateje, ja sebi to nikada ne bih dozvolila zbog jednog muškarca. Mateja mi se ne sviđa, on nije iskren, proračunat je, nije džentlmen i egocentrik je i to mi se ne dopada. Ja volim muškarce koji su galantni poput Nenada Aleksića Ša - zaključila je bivša zadrugarka Deniz Dejm.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija