• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Milena Krstajić

Autor: Informer

05.01.2023

15:15

NUMEROLOG OTKRIVA ŠTA NAM DONOSI GODINA SEDMICE! Naoružajte se strpljenjem zato što nas očekuje težak period!

informer.rs

Live TV

NUMEROLOG OTKRIVA ŠTA NAM DONOSI GODINA SEDMICE! Naoružajte se strpljenjem zato što nas očekuje težak period!

Podeli vest

Oni koji veruju u brojeve i njihovo značenje, sigurno su već istražili šta nam to donosi 2023. godina

Beogradski numerolog Stefan Dragojlović kaže da nas očekuje period velikih izazova, rešavanja započetih stvari, ali i raznih prevara, pa treba biti oprezan u ovoj godini sedmice.

- Godina 2023. je u godini broja sedam. Sedmica simboliše rizik, dobitak, ali i gubitak. Donosi rad na sebi, označava duhovnost, religiju, uverenja... Ova godina će biti karmički veoma teška za ljude koji nisu radili na sebi, nisu učili, kao i za one koji nisu bili pošteni. Na test će biti stavljeni naš moral i vrednosti. Učićemo lekcije na lakši ili teži način. Ovo je i godina kreativnosti, samospoznaje, učenja, ali i godina istine – otkriva naš sagovornik.

Iako će ova godina na mnogim poljima biti izazovna, ne treba zanemariti dobre aspekte pogotovo kada je reč o poslu.

Foto: clip art

 

- Ova godina će mnogima doneti diplomu, pa će mladi konačno završiti fakultet. Biće veoma uspešna godina kada je reč o zapošljavanju. Doći će do povećanih prihoda naše države u javnom sektoru. Imaćemo veoma dobre odnose sa drugim državama i mislim da će se mnoge stvari rešiti u našu korist, pogotovo kada je reč o Srbiji – kaže numerolog.

Osim što će mnogi morati da zasuku rukave i završe fakultete, pa zatim i pronađu posao, rad na sebi je ono što nikako ne smete da preskočite.

- Obavezno radite na sebi, bez obzira koji je to vid edukacije. Akcenat je i na toj fizičkoj transformaciji – posetite teretanu, idite na fitnes... Nećete pogrešiti ako počnete da se bavite jogom ili meditacijom – dozvoljeno je sve što će vas relaksirati – kaže Stefan Dragojlović.

Beogradski numerolog upozorava i na još dve veoma važne stvari.

- Posebno obratite pažnju na falsifikate da ne biste kupili kradene automobile ili stanove koji su već dva ili tri puta već preprodavani. Sve što se tiče papirologije proveravajte nekoliko puta da ne biste bili prevareni. Povedite računa i u saobraćaju – nikako ne vozite u alkoholisanom stanju i obavezno vezujte pojaseve – upozorava numerolog.

Jedna lepa stvar koju donosi 2023. godina jesu pozitivni aspekti za žene koje žele da ostanu trudne.

Foto: Shutterstock

 

- Ova 2023. godina je dobra za sve žene koje u prethodnom periodu nisu uspele da zatrudne prirodnim putem. To će moći da urade uz pomoć lekara i veštačke oplodnje – kaže naš sagovornik.

Ako je verovati brojevima, onda 2023. godina neće biti nimalo laka. Naoružajte se strpljenjem i samouvereno krenite u nove pobede.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija