• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.05.2019

21:50

(VIDEO) KADA SRBIN SLAVI, ON NAPRAVI ŠOU! Tadić vodio navijanje SA KROVA, skidao sako i pokrenuo ERUPCIJU U AMSTERDAMU!

Live TV

(VIDEO) KADA SRBIN SLAVI, ON NAPRAVI ŠOU! Tadić vodio navijanje SA KROVA, skidao sako i pokrenuo ERUPCIJU U AMSTERDAMU!

Podeli vest

Naš reprezentativac Dušan Tadić umeo je da na pravi način proslavi šampionsku titulu Ajaksa koji je posle pobede nad Utrehtom (4:1) gotovo sigurno uspeo da dođe do pehara domaćeg šampionata

Tadić je bio dvostruki strelac i asistent u trijumfu Kopljanika nad Utrehtom, nakon čega imaju tri boda više od prvog rivala. Pritom i gol-razliku +14.

(VIDEO) SRPSKI MAJSTOR! Dušan Tadić ušao u odabrano društvo

Svima je jasno da je Ajaks novi šampion, pogotovo navijačima koji su ispred stadiona dočekali igrače.

Tadić je sa krova stadiona "Johan Krojf" zajedno sa Klas Janom Huntelarom vodio navijanje koje su navijači ispratili sa velikim oduševljenjem. Nije izdrđao Srbin pa je u jednom momentu skinuo i sako.

(VIDEO) AMSTERDAM PODRHTAVA, TADIĆ DONEO TITULU! Ajaks slavi srpskog mađioničara!

Pogledajte kako je to izgledalo:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija