• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.05.2019

22:20

(VIDEO) BENFIKA UZELA TITULU, FEJSA ZAPLAKAO! "Orlovi" šampioni Portugala po 37. put!

Live TV

(VIDEO) BENFIKA UZELA TITULU, FEJSA ZAPLAKAO! "Orlovi" šampioni Portugala po 37. put!

Podeli vest

Fudbaleri Benfike savladali su Santa Klaru sa 4:1 i tako osvojili šampionsku titulu po 37. put u istoriji. Portu nije pomogla ni pobeda nad Sportingom od 2:1 da pokvari slavlje "orlovima"

Fudbaleri Benfike potvrdili su ono što se naslućivalo već mesecima unazad, postali su šampioni Portugala i obradovali veliki broj navijača. 

ŠTA ĆE RONALDO POSLE IGRAČKE KARIJERE? Portugalac najavio naredni korak!

Golove za Benfiku postigli su Haris Seferović u 16. i 56. minutu, Žoao Feliks u 23. i Rafa Silva u 39. Gosti su preko Cezara na isteku sat vremena igre uspeli samo da ublaže poraz.  

Haris Seferović prvi je strelac Primeire sa 23 gola ove sezone. 

KASILJAS ZAVRŠIO KARIJERU! "Povratkom na teren Iker bi ugrozio život"

Treba istaći da je Brazilac Žonas noćas odigrao poslednje minute u svojoj karijeri, otuda i suze prilikom ulaska na teren. A zaplakao je i naš Ljubomir Fejsa na ramenu Ruija Koste. On nije bilo u sastavu zbog povrede, ali se kasnije, tokom proslave, našao na terenu. Njemu je ovo četvrta titula sa Benfikom. Spekuliše se da će ovog leta on napustiti Luž... 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija