• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.05.2019

17:29

(VIDEO) KAKO SE AMERI SPREMAJU ZA MUNDOBASKET? Žurka kod Lebrona uz alkohol i tompuse!

Live TV

(VIDEO) KAKO SE AMERI SPREMAJU ZA MUNDOBASKET? Žurka kod Lebrona uz alkohol i tompuse!

Podeli vest

Košarkaški reprezentativci Sjedinjenih Američkih Država očigledno na mare puno za predstojeće Svetsko prvenstvo u Kini, pa su odlučili da leto koje je pred njima provedu da najbolji mogući način

Dok mnogi očekuju početak plej-ofa NBA lige, oni koji nisu uspeli da se plasiraju u veliko finale imaju dovoljno vremena za odmor. Neki od njih su se baš "raspištoljili" i uživaju u slobodnom vremenu.

LEJKERSE DRMA STRAŠAN SKANDAL! Medžik zlostavljao radnike, pili lekove za smirenje!

Tompusi, piće i mnogo kruna je ono što izaziva pažnju pored samih košarkaša. Na snimcima koje je sam Lebron okačio na svoj Instagram profil ali i Di-džej koji je bio na ovoj žurci, može se videti da su bili prisutni bivši Džejmsove kolege, Rasel Vestbruk, Kris Pol i Tristan Tompson.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LeBron enjoying life with Westbrook, CP3, Tristan Thompson and more. ? (via @KingJames)

Објава коју дели House of Highlights (@houseofhighlights) дана 27. Мај 2019. у 5:42 PDT

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija