• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.05.2019

11:49

(VIDEO) UMALO TUČA! Reper divljao pored parketa, Voriorsi poludeli!

Live TV

(VIDEO) UMALO TUČA! Reper divljao pored parketa, Voriorsi poludeli!

Podeli vest

Kanadski reper Drejk veliki je navijač Toronta, uvek iz prvog reda kraj terena navija za miljenike pa je tako bilo i protiv Golden Stejta u prvoj utakmici finalne serije (118:109)

Žalili su se igrači Milvokija da ih je ometao tokom utakmica, tražili od NBA lige da preuzme neke korake protiv njega, međutim Drejk se obazire. Napravio je frku i protiv Voriorsa.

Nakon pobede koju su odneli Reptorsi (118:109), Drejk se unosio u lice Grinu. Srećom nije došlo do ozbiljnijeg okršaja jer su sve prekinuli igrači Voriorsa.

Zanimljivo je da je Drejk na utakmicu došao u dresu Toronta koji je nosio Del Kari, dok na ruci ima istetovirano ime njegovog sina Stefa Karija, kao i Kevina Durenta. Ipak, nosio je traku kojom je prekrio te tetovaže.

Nije baš da je to bila sukob. Nisam ga čuo šta je rekao, niti on mene, a nije bilo ni guranja. Malo smo vikali, ali ne mogu da kažem da je to sukob. Za mene lično nije - rekoa je Grin.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija