• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.06.2019

07:55

(VIDEO/FOTO) KARI DŽABE REŠETAO REPTORSE! Toronto zadao novi udarac Voriorsima i poveo u finalu!

Live TV

(VIDEO/FOTO) KARI DŽABE REŠETAO REPTORSE! Toronto zadao novi udarac Voriorsima i poveo u finalu!

Podeli vest

Košarkaši Toronta vratili su brejk Golden Stejtu pobedom u trećoj utakmici finalne serije 123:109, pa su poveli u finalnoj seriji 2:1

Voriorsi su bili oslabljeni neigranjem Kevina Durente i Kleja Tompsona, Stef Kari je odigrao strašan meč, ubacio je Reptorsima 47 poena, što mu je rekord karijere u doigravanju, ali ni to nije pomoglo. 

Foto: AP/Photo

 

Toronto konstantno imao prednost, gosti su sa 8 poena viška otišli na poluvreme. Međutim, ključni momenti  bili su uvodni minuti treće četvrtine kada su Reptorsi serijom 6-0 došli do 66:52, potom su otišli na 91:75, što Voriorski do kraja utakmice nisu uspeli da ponište.

Foto: AP/Photo

 

Kavaj Lenard je bio najefikasniji u gostujućem timu sa 30 poena,uz 7 skokova i 6 asistencija, Kajl Lauri je dodao 23, Paskal Siakam i Deni Grin po 18, a Mark Gasol 17 poena.

Na drugoj strani pored Karijevih 47 poena, Drejmond Grin je dodao 17, a Andre Iguodala  11 poena.

Sledeći meč na programu je 7. juna u noći između petka i subote, a domaćin je ponovo Golden Stejt.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija