• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: M. Stefanović

02.07.2019

17:55

(VIDEO) MILICA DABOVIĆ NASTAVLJA DA BIJE PO MARINI MALJKOVIĆ! Ume samo da vređa, njoj niko ne odgoara!

Live TV

(VIDEO) MILICA DABOVIĆ NASTAVLJA DA BIJE PO MARINI MALJKOVIĆ! Ume samo da vređa, njoj niko ne odgoara!

Podeli vest

Bivši kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije Milica Dabović na svom Instagramu optužila je selektorku Marinu Maljković da je jedini krivac što ona nije deo tima koji se bori za novu medalju na Evropskom prvenstvu

Milica je pred našim kamerama u ekskluzivnom intervjuu ponovila svoje optužbe i naglasila da nema ništa protiv košarkašica uz koje je svim srcem tokom šampionata, ali da Maljkovićevoj ne može da oprosti brojne stvari.

Foto: Starsportphoto

marina Maljković

"Ona je jedini krivac što ne igram. Ovoj ekipi nije potreban trener, Marina ne zna da vodi utakmice i to primećuju svi. Nisam ljuta na nju, nego razočarana", kaže Milica Dabović.

Milica Dabović bila je gošća druge epizode emisije portala tvin.rs "Moje kombinacije", koju ćete premijerno moći da pogledate u sredu, 3. jula od 20 sati.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Beki

pre 4 godine

Bolje bi bilo da manje pricas i da ne ponistavas to sto si do sada uradila , kako da te zove u tim kad si vise po televizijama nego na terenu, covek mora biti malo realan , gdje Milica igra sada i kako igra da bi je Marina pozvala i sto je jos gore Milica pokusava da napravi razdor u timu pred vazne utakmice samo radi svoje guzice sto je neoprostivo.

AhmetA

pre 4 godine

Samo ti nastavi da svercujes dogu .. bas me interesuje ko ce sledeci da lezi u coci za tebe ..

Miloš Milošević

pre 4 godine

i treba da pišete o normalnim ljudima kao što je košarkašica Milica Dabović, a ne o debelo-masnom autsajderu tzv. priglupom-kompleksašu mikiju a kamo li o pećinskim ljudima i raznim šiptarčugama !

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija