• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.07.2019

10:23

(VIDEO) KRAJ SAGE, ČELSI POTVRDIO! Lampard je novi mandžer "plavaca"!

Live TV

(VIDEO) KRAJ SAGE, ČELSI POTVRDIO! Lampard je novi mandžer "plavaca"!

Podeli vest

Frenk Lampard novi je menadžer fudbalskog kluba Čelsi, a sa "plavcima" je potpisao trogodišnji ugovor

Lampard je u sredu obavio poslednje pregovore sa upravom kluba, koji su trajali više od šest sati, čak do pola dva jutros, po britanskom vremenu.

- Neizmerno sam ponosan što se u Čelsi vraćam kao glavni trener. Svi znaju moju ljubav prema klubu, kao i da smo zajedno pisali njegovu istoriju, ali moj jedini fokus trenutno je na  spremanju tima za sledeću sezonu. Došao sam da radim naporno, donosim nove uspehe klubu, jer od stare slave se ne živi, i iskreno ne mogu da dočekam da počnem - rekao je novi menadžer Čelsija.

BLIZU POVRATKA! Lampard dobio dozvolu Derbija da pregovara sa Čelsijem!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija