• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Rebić

08.07.2019

18:00

(VIDEO) KOŠARKAŠICE OTKRILE UZ KOJU PESMU SU SLAVILE MEDALJU NA EVROPSKOM PRVENSTVU!  Ovaj hit biće vam još omiljeniji!

Live TV

(VIDEO) KOŠARKAŠICE OTKRILE UZ KOJU PESMU SU SLAVILE MEDALJU NA EVROPSKOM PRVENSTVU! Ovaj hit biće vam još omiljeniji!

Podeli vest

Nakon jučerašnje pobede na utakmici protiv Velike Britanije i vrhunskog uspeha koji je ostvarila ženska reprezentacija u košarci na Evropskom prvenstvu, premijerka Ana Brnabić održala je prijem za devojke i zahvalila im se na postignuću koje su ostvarile za našu zemlju

Dok su se zahvaljivale svima koji su imali udeo u njihovom visokom plasmanu i učinili da devojke učestvuju u Evropskom prvenstvu, Sonja Petrović i Jelena Bruks su kao članovi tima održale kratak govor kojim su izrazile oduševljenje nakon završetka prvenstva.

Veliki napor i trud je uložen da bi ove talentovane devojke učestvovale u ovakvoj svetski priznatoj organizaciji, a kako kažu, bez obzira na težinu i odgovornost koje su nosile na svojim leđima, ipak im je bilo lepo.

Nakon odigrane poslednje utakmice u kojoj su pobedile i zauzele visoko treće mesto, usledela je proslava ovog uspeha koji svi, sigurna sam, osećamo kao lični. Ceo tim proslavio je bronzu na jednom beogradsku splavu, gde su do jutarnjih sati uživale uz muziku. 

"Bilo je super u provodu, sa devojkama je uvek super i kada sve pogledamo sada na ovaj period koji smo zajedno proveli, možemo samo da se radujemo", rekla je Nevena Jovanović i dodala:

"Pesma koja je uvek nama miljena je Pukni zoro i tako smo se sinoć i rastale".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija