• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.07.2019

17:05

(VIDEO) ZABORAVAN JE! Rodžera pitali za Noletov meč, on se pošteno IZBLAMIRAO!

Live TV

(VIDEO) ZABORAVAN JE! Rodžera pitali za Noletov meč, on se pošteno IZBLAMIRAO!

Podeli vest

Velika trojka nastavlja da melje... Rivali redom padaju pred njima, a Rodežer Federer čak i ne zna imena tenisera sa kojim se sastaju njegovi najveći rivali

Rodžera su pitali da prokomentariše svoje laku pobedu, kao i lagane trijumfe Nadala i Novaka Đokovića, Švajcarac se malo zbunio.

- Uvek morate da vidite kakvi su mečevi, slučajnost je da se dogodo da ispadne sve baš ovako. Takoše, mislim i da su oni najbolji sada u punom pogonu, znaju tačno šta da očekuju od terena i uslova. To nam pomaže da igramo bolje. Iskustvo pomaže. Nismo potrošili mnogo energije. Nije baš kao da smo u drugu nedelju došli praznih rezervoara. Sve te sitnice nam pomažu, ne znam šta drugo. Zaboravio sam i sa kim je Novak igrao - reko je Rodžer. 

(VIDEO) KAD NOLE ZAPEVA "SAMO SKLOPI OKICE"! Đoković dobio poziv da postane član poznatog benda!

Novinari su ga podsetili da je to Ugo Amber.

U redu, novi momak na sceni. Žoao Souza na travi, znalo se da će mu trebati nešto posebno da pobedi Rafu, posebno posle meča sa Evansom. Beretiniju je ovo bilo prvi put da dođe ovako duboko. Bili smo favoriti u ovim mečevima. Možda je pogrešno gledati sad na celokupnu situaciju - rekao je Federer.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija