• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.07.2019

22:55

(VIDEO) DOBAR START JUNIORA NA EVROPSKOM PRVENSTVU! Naša reprezentacija bolja od Nemačke u prvom kolu!

Live TV

(VIDEO) DOBAR START JUNIORA NA EVROPSKOM PRVENSTVU! Naša reprezentacija bolja od Nemačke u prvom kolu!

Podeli vest

Juniorska košarkaška reprezentacija Srbije savladala je vršnjake iz Nemačke sa 75:68 (17:17, 22:14, 14:18, 22:19) i tako na odličan započela učešće na Evropskom prvenstvu u Grčkoj

Izabranici Slobodana Klipe su, posle prve deonice koja je završena 17:17, dodali gas u nastavku i do poluvremena stekli 8 poena prednosti (39:31).

RASPORED KVALIFIKACIJA! Evo kad igraju "orlovi" i "kraljice"!

Nemci su uspeli da prepolove zaostatak tokom trećeg perioda, u uvodnoj fazi poslednjeg kvartala prišli i na 57:54, ali je zatim usledila fantastična igra Orlića.

Serijom 10:0, Srbija je otišla na 67:54 pet minuta do kraja i zatim bez mnogo problema održala stečenu prednost.

Najefikasniji u sastavu Srbije bio je Đorđe Pazin sa 27 poena i fantastičnim procentom šuta iz igre. Odmah iza bio je i Aleksej Pokuševski sa 16 poena i 13 skokova, pa je on došao do dabl-dabl učinka. Sasvim dobar bio je i AleksandarLangović sa 9 poena i dobrim učinkom u odbrani, a isto toliko poena imao je i Marko Pavićević.

Naredni meč, Srbija igra već sutra protiv Velike Britanije, dok će Nemačka za protivnika imati selekciju Turske.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija