• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.08.2019

14:55

(VIDEO) ZVEZDIN NJEGOŠ PORUČUJE SRBIMA! Zanima me samo Liga šampiona i nova titula!

Live TV

(VIDEO) ZVEZDIN NJEGOŠ PORUČUJE SRBIMA! Zanima me samo Liga šampiona i nova titula!

Podeli vest

Novi fudbaler Crvene zvezde Njegoš Petrović izjavio je da je srećan što je došao u najveći klub na ovim prostorima i kao glavne ciljeve postavio plasman u Ligi šampiona i odbranu titule prvaka Srbije

Dvadesetogodišnji Petrović u Zvezdu dolazi iz Rada u transferu vrednom 400.000 evra, a uzeo je dres sa brojem 20.

- Hvala upravi kluba i stručnom štabu što su mi ukazali poverenje da dođem u Crvenu zvezdu. Jako sam srecan sam što sam došao u najveći klub na Balkanu. Siguran sam da ćemo uspeti da dostignemo uspeh, a to je najmanje grupna faza Lige šampiona i da budemo na vrhu u Srbiji - rekao je Petrović na predstavljanju na stadionu "Rajko Mitić".

Petrović nije skrivao da je ovog leta imao ponude inostranih klubova.

- Mesec dana se puno pričali o ponudama iz inostranstva, ali Zvezda je bila jedina želja. Kad sam dobio poziv nijednog trenutka nije bilo dileme.

Na pitanje novinara da li će debitovati sutra protiv Mladosti iz Lučana u 4. kolu Superlige, Petrović je odgovorio da je spreman i da je ta odluka na treneru Vladanu Milojeviću.

Sportski direktor Mitar Mrkela izrazio je zadovoljstvo dolaskom talentovanog veziste.

- Naša procena je da je Petrović najbolji igrač na toj poziciji u Srbiji i da će doprineti još boljim rezultatima. Poznajem ga jako dobro, sarađivali smo dugo jer je bio reprezentativac Srbije u mlađim selekcijama. Želim mu da u Zvezdi ostvari snove - zaključio je Mrkela.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija