• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: FSS

13.08.2019

13:00

(VIDEO/FOTO) SRPSKI KLUBOVI NIKAD NISU IGRALI NA BOLJIM TERENIMA! Generalni sekretar FSS o investicijama u infrastrukturu!

Live TV

(VIDEO/FOTO) SRPSKI KLUBOVI NIKAD NISU IGRALI NA BOLJIM TERENIMA! Generalni sekretar FSS o investicijama u infrastrukturu!

Podeli vest

Generalni srekretar FSS Jovan Šurbatović govorio je o infrastrukturnoj revoluciji i novoj slici fudbalske Srbije, višemilionskoj investiciji i zajedničkoj realizaciji Fudbalskog saveza i klubova na planu potpune rekonstrukcije terena na stadionima širom Srbije, kao i predstojećim izazovima

Nije tajna, u istoriji domaćeg elitnog takmičenja to se nije dogodilo, sve do ovog leta kada je Fudbalski savez Srbije učinio ogroman napor da superligašku scenu podigne na jedan novi, viši nivo.

Zajedno sa klubovima i Zajednicom pokrenut je sveobuhvatan projekat rekonstrukcije terena širom Srbije, uložena su velika sredstva, a praktično nove terene dobili su Vojvodina i Proleter, Partizan, Mladost iz Lučana, Javor, Voždovac, Napredak, Radnik, Radnički iz Niša, Mačva...Ono što se, dakle, nije učinilo prethodnih decenija, uradilo se i uložilo za dva-tri meseca koliko su trajali radovi na gotovo svim stadionima Superlige.

(VIDEO) PLATILI SMO 140.000 DA BOGDANOVIĆ IGRA ZA SRBIJU! Tomašević otkrio cenu nastupa NBA zvezde na SP u Kini!

- Prvi put se u Srbiji elitni fudbal igra na izvanrednim terenima. Reprezentacija sada može da bira gde će da igra, jer u slučaju loših vremenskih uslova, pored stadiona “Rajko Mitić”, i stadion u Humskoj sada ima grejače koji omogućavaju akterima optimalne uslove za igru - priča Šurbatović i nastavlja:

(VIDEO) SRBI SMO MI, IZDRŽAĆEMO I OVO! Milojević o penalu za Kopenhagen...

- Za dva meseca smo dostigli najviši mogući nivo na ovom planu, a važno je istaći da su i klubovi angažovali zavidna sopstvena  sredstva, Napredak iz Kruševca, Partizan... Investicije su još u toku, postavljamo semafore, reflektore…ukupna investicija je višemilionska. Posebno treba da istaknemo i pohvalimo TSC iz Bačke Topole, oni grade novi stadion po najvišim standardima UEFA, ali u isto vreme velika su ulaganja i na stadionu u Senti gde trenutno igraju svoje utakmice kao domaćini.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija