• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

27.08.2019

13:19

(VIDEO) PODRŽAVATE LI IDEJU O POSTAVLJANJU TENKA ISPRED MARAKANE? Šta mislite o potezu pred revanš s Jang bojsima?

Live TV

(VIDEO) PODRŽAVATE LI IDEJU O POSTAVLJANJU TENKA ISPRED MARAKANE? Šta mislite o potezu pred revanš s Jang bojsima?

Podeli vest

Na dan revanša baraža za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Jang Bojsa gotovo niko ne priča o meču koji bi crveno-bele mogao drugu godinu zaredom da uvede u grupnu fazu elitnog fudbalskog takmičenja

Naime, svega 24 sata uoči meča, ispred stadiona "Rajko Mitić" osvanuo je tenk, koji je izazvao brojne reakcije, kako u Srbiji, tako i u regionu.

Dok navijači Crvene zvezde nemaju dilemu i tvrde da je tenk aluzija na pesmu "Sa severa digla se prašina, proradila Zvezdina mašina", brojni su komentari da je u pitanju asocijacija na Vukovar, budući da je poznata zastava Delija sa tenkom i transparentom sa imenom ovog hrvatskog grada.

Mi vas ovo prilikom pitamo podržavate li maketu tenka ispred popularne Marakane...

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sacha

pre 4 godine

Ovakvu glupost stvarno nisam ocekivao od C.Zvezde,zaista se pitam sta to drzava radi da bi sprecila ovakve i slicne gluposti grupe huligana koji rovari po klubu kako oni zele iako im je drzava naj veci sponzor i pokretac.Voleo bih da se Zvezda plasira u LS iako vec ima obezbedjeno Evropsko takmicenje i ove sezone ali sam skoro siguran da ce UEFA drakonski kazniti klub da ce to biti opomena za sve klubove u regionu.Sami sebe su sahranili sa ovakvim apsolutno skandaloznim postupkom.Ipak navijacemo svi veceras da klub izbori LS iako ce to biti veoma tesko.

Atomska

pre 4 godine

OK uklonimo tenk i zamjenimo ga sa maketom atomske bombe "Litlle Boy". OK? Ako maketa "Litlle Boy-a" idiotima nije OK ponovo, onda je mozemo zameniti sa maketom mog · "Big Boy-a".

Bobby

pre 4 godine

Ovo je potez sa ovim tenkom sta??? Ide u rat zvezda!!! kakva glupost! Ja sam navijac zvezde od svoje 7 g a sada imam 46g..zbog ovog poteza sa ovim glupim tenkom prestajem ovog MOMENTA da navijam za Zvezdu. Nije mi jasno cija je ovo glupa ideja bila.

Loznicanin

pre 4 godine

Pa sta ce nam tenk pored stadiona, bas mi je gupost zesca. Ja ne znam kome samo takva ideja pada na pamet? Zna se gde je tenku mesto. Jednostavno uzas!

Vronsky

pre 4 godine

Onda bi "Partizan" trebao, po toj logici maketu "Lešća" da postavi?

Rade

pre 4 godine

To nije maketa tenka, to je pravi tenk.... I nije mu tu mesto !! ! ! !

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija