• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin.rs/Marija Stefanović

07.12.2019

16:00

PRIHVATA SAMO DOMAĆE IGRAČE! Savanović: Ne bih igrao u reprezentaciji sa strancima (TVIN)

Live TV

PRIHVATA SAMO DOMAĆE IGRAČE! Savanović: Ne bih igrao u reprezentaciji sa strancima (TVIN)

Podeli vest

Ne bih igrao za reprezentaciju u kojoj igraju stranaci, poručuje za Tvin.rs bivši košarkaš Duško Savanović

Nekadašnji kapiten "orlova" se ne slaže sa novim selektorom Igorom Kokoškovim po pitanju dovođenja Amerikanaca u nacionalni tim.

ČIČA UPOZORIO KOKOŠKOVA! Gurović: Reprezentacija nije za strance! (VIDEO)

Kokoškov je najavio da bi košarkaš Finiksa Frenk Kaminski, koji ima srpske korene, mogao da obuče dres naše zemlje. Međutim, Savanović tvrdi da to nije dobra ideja.

- Smatram da naturalizacija igrača nije dobra. To onda ne pokazuje pravu snagu jedne zemlje. Ja sam čak i za slabije rezultate, a da igraju svi domaći igrači. Sećam se da su prošlom selektoru Dušanu Ivkoviću ranije nudili strane igrače, a on je to odbio. Ja prvi ne bih igrao za nacionalni tim u kom ima Amerikanaca ili nekih drugih igrača - zaključuje Savanović.

BONUS VIDEO:

OPOMENA PRED ARMANI! Šakota: Moramo da ispravimo greške (Video)

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
aca

pre 4 godine

Apsolutno se slazem. Kakvi god da smo ali bez naturalizovanih stranaca u reprezentaciji.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija