• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Društvene mreže

18.12.2019

18:43

NIJE MOGAO DA ZADRŽI SUZE! Rodžer plakao u Bogoti (Video)

Live TV

NIJE MOGAO DA ZADRŽI SUZE! Rodžer plakao u Bogoti (Video)

Podeli vest

Legendarni teniser Rodžer Federer se rasplakao zbog situacije u Bogoti. On je trebalo da odigra egzibicioni meč sa Sašom Zverevim, ali to nije bilo moguće zbog nereda koji su izbili na ulicama grada.

 
To je veoma pogodilo švajcarskog tenisera, koji nije uspeo da zadrži suze. 

- Zagrevali smo se i bilo je odlično na terenu, ali je sve postalo ludo. Pomislio sam da li je to najbolji scenario. Ljudi moraju da dođu kući i da budu bezbedni, i tada sam shvatio da ne bi trebalo da igramo. Bilo je previše stresa i pritiska. Imao sam slom. Hteo sam da igram meč iz snova i mogao sam da osetim kako se to raspada. Kada sam ušao u svlačionicu uništile su me emocije - objašnjava Federer. 

BONUS VIDEO: 

PREDSEDNIK KSS PORUČUJE! Danilović: Paspalj nije pregovarao sa Kokoškovim (Video)

ANA JE OSTALA BEZ NOGE SA TRI GODINE... Sada želi na Paraolimpijske igre (Video)

NEMA OPUŠTANJA! Trinkijeri želi pobedu protiv Limoža (Video)

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija