• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Društvene mreže

02.02.2020

12:29

SRPSKI NAVIJAČI ISPRED "ROD LEJVER ARENE"! Bodre Novaka Đokovića u finalu Australijan opena (Video)

Live TV

SRPSKI NAVIJAČI ISPRED "ROD LEJVER ARENE"! Bodre Novaka Đokovića u finalu Australijan opena (Video)

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković igra finale Australijan opena protiv Dominika Tima i juri svoju rekordnu 8. titulu u Melburnu, a za to ima veliku podršku naših navijača


Ispred "Rod Lejver arene" je sve u bojama srpske trobojke! Novakovi navijači napravili su sjajnu atmosferu ispred stadiona, koji je bio mali da primi sve zainteresovane. Novak ima sjajnu podršku i u samoj areni, a već na startu se sa tribina moglo čuti "Nole, Nole". Pogledajte i kako izgleda atmosfera ispred hale.

BONUS VIDEO: 

KRISTIJANO ČOKONALDO! Portugalac dobio čokoladni spomenik u prirodnoj veličini! (VIDEO)

UČIĆU OD NAJBOLJEG! Vlade Jovanović o pozivu Igora Kokoškova! (VIDEO)

DESILA SE VELIKA TRAGEDIJA! Lazića pogodila smrt Kobija Brajanta! (VIDEO)


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija