• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin.rs

27.02.2020

12:32

SPREMA SE BOKSERSKI SPEKTAKL! Mostasan zadovoljan Beogradom (Video)

Live TV

SPREMA SE BOKSERSKI SPEKTAKL! Mostasan zadovoljan Beogradom (Video)

Podeli vest

Predsednik Svetske bokserske federacije (AIBA) Marokanac Mohamed Mostasan posetio je u cetvrtak našu zemlju i priznao je da je impresioniran Beogradom.

Srbija je nedavno dobila organizaciju Svetskog prvenstva u boksu, koje će biti održano u "Areni" 2021. godine. Zbog toga je Mostasan bio gost Bokserskog saveza Srbije, a sa prvim čovekom Saveza Nenadom Borovčaninom posetio je i predsednika države Aleksandra Vučića. 

- Impresioniran sam vašom zemljom. Srbija je zemlja sporta, država je uz boks i verujem da će Svetsko prvenstvo sledeće godine biti najbolje u istoriji. Vaša zemlja se više puta dokazala kao odličan organizator sportskih događaja, a danas sam se na licu mesta uverio da nas očekuje sjajna promocija bokserskog sporta u Beogradu - rekao je Mostasan.

BONUS VIDEO: 

NEMA IZGOVORA! Ronaldo radi trbušnjake i sa ćerkom (Video)

ĐOKOVIĆ IDE U TOKIO PO ZLATO! Nole u Beogradu odgovarao na pitanja olimpijaca (Video)

BEZ GREŠKE! Bogdanović vezao 90 koševa u nizu! (Video)

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija