• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin.rs

12.08.2021

13:35

ZLATNI DELFIN DUŠKO PIJETLOVIĆ SA SINOVIMA POSETIO INFORMER! Petar i Stefan su na tatu PONOSNI DO NEBA!

Printscreen

Live TV

ZLATNI DELFIN DUŠKO PIJETLOVIĆ SA SINOVIMA POSETIO INFORMER! Petar i Stefan su na tatu PONOSNI DO NEBA!

Podeli vest

Naš zlatni vaterpolista Duško Pijetlović je posetio redakciju Informer

Vaterpolisti Srbije su u Tokiju odbranili zlatnu medalju iz Rio De Žaneira i ostali na olimpijskom tronu. Srbija je u finalu Olimpijskih igara pobedila Grčku rezultatom 13:10 (6:3, 2:4, 2:2, 3:1).

Vatepolista Duško Pijetlović, je sa svoja dva sina posetio radakciju Informera. Novinari su uz veliko oduševljenje čestitatli pobedu zlatnih delfina. 

Pročitajte još: FOTKE IZ SRBIJE KOJE SU OBIŠLE PLANETU! Ništa lepše niste videli! Heroji u zagrljaju najmilijih!

Stefan (3) i petar (7) nisi moglu da sakriju koliko su ponosni na svog oca, koji je svakako primer jednog od najboljih vaterpolista. 

Nedavno je otac trofejne srpske braće Duška i Gojka Pijetlovića otkrio da je sinove upisao na plivanje da se ne bi borili sa vodom kao on. 

Međutim, ne samo da se ne bore sa vodom, već su srpski vateropolisti njeni vladari.  

Reportažu o poseti i ekskluzivni inrtervju sa Duškom Pijetlovićem možete da pročitate u sutrašnjem izdanju štampanog izdanja Informera. 

Deo njegove posete pogledajte ovde: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija