• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin

12.09.2021

07:30

EM JE KO AVION, EM JE ŽENA FUDBALERA, EM TRENIRA U BRUSU... ne može ovo svako muško srce da izdrži!

instagram screenshot

Live TV

EM JE KO AVION, EM JE ŽENA FUDBALERA, EM TRENIRA U BRUSU... ne može ovo svako muško srce da izdrži!

Podeli vest

Trening Ramosove žene za manje od 24 sata pogledalo preko pola miliona ljudi, uverite se i zašto

Pilar Rubio nastavlja da oduševljava muški deo populacije.

Ukoliko se pitate zašto je Pilar Rubio jedna od najatraktivnijih supruga fudbalera, nema sumnje da je odgovoro leži u ljubavi koju ova voditeljka gaji prema treninzima!

Naime, supruga Serhija Ramosa je poznata po tome što dosta vremena proovodi u teretani, a njen poslednji video treninga za manje od 24 sata pregledalo je više od pola miliona ljudi.

- Punjenje baterija za vikend koji sledi - napisala je Pilar u opisu video snimka koji je okačila na Instagram, a koji možete videti na početku teksta.

Pilar je nedavno izdala i knjigu "Moja metoda za zdrav život" u kojoj govori o ishrani, treningu, seksologiji, psihologiji i fizioterapiji, a istu je opisala kao "priručnik namenjen svim ženama u različitim životnim fazama."

Pilar je majka četvorice sinova i ističe da joj je promena određenih navika promenila i sam život, a podsetimo da je pre 16 godina bila u centru pažnje medija u Španiji zbog snimka koji se pojavio u javnosti, a na kom je manekenka i TV zvezda izvodila striptiz.

Pogledajte snimak zbog koga muškarcima ide voda na usta:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija