• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

25.04.2019

12:22

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA PINKU: Đilasovci prete izazivanjem haosa kako bi prikrili dobre vesti za Srbiju!

Podkast

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA PINKU: Đilasovci prete izazivanjem haosa kako bi prikrili dobre vesti za Srbiju!

Podeli vest

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević rekao je gostujući na televiziji Pink da deo opozicije predvođen Draganom Đilasom pretnjama haosom u Srbiji pokušavaju da zastraše ljude i da da u drugi plan potisnu dobre vesti iz Kine gde trenutno boravi predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Vučićević kaže da najave nekih članova opozicije da će nakon što oni dođu na vlast nekim ljudima biti zabranjeno da se bave svojim poslom ne treba shvatati ozbiljno, jer je reč o pokušaju zastrašivanja.

- Jadni i bedni pokušaji zastrašivanja, kao da se neko plaši Dragana Đilasa. "Što je babi milo, to joj se i snilo". Oni su inače poznati po zastrašivanju. Đilas ima plan da zabrani i ukine sve one koji se ne slažu s njim – kaže Vučićević, naglašavajući da je cilj takvog zastrašivanja da se u drugi plan potisnu vesti o poseti predsednika Vučića Kini.

- Naš predsednik je u poseti zemlji koja je ekonomski lider u svetu. Za našeg predsednika je obezbeđeno počasno mesto, crveni tepih, sreo se sa čovekom koga zovu kinesk Kisindžer. Naš predsednik je dobio čast da se obrati najvišem rukovodstvu Narodne partije Kine i dočekan je ovacijama. Mi od toga imamo koristi. Za desetak dana, ko krene prema Grčkoj ići će samo autoputem, a uskor će biti završen i autoput do Čačka kao i istočni krak Koridora 10 prema Bugarskoj – naglašava Vučićević.

Foto: pink.rs

Glavni urednik Informera prokometarisao je i ponašanje predsednika oštine Stari gard Marka Bastaća.

- U svakoj zemlji on bi bio kažnjen. Oni upadaju kod radnika na Trgu Republike i smetaju, uništavaju saobraćajne znakove. Oni žele da naprave haos. Taj čovek sa svojih desetak pristalica koji su kako vidimo, bliski nekim NVO i agencijama koje su iz budžeta dobile novac, dođe i blokira radove. Dosadašnja šteta je veća od dva miliona dinara, račun će biti ispostavljen gradu, ali će to oni n kraju morati da plate – objašnjava Vučićević, naglašavajući da opozicija vodi najstrašniju i najprljaviju kamanju.

- Oni žele da izazovu haos u Srbiji, da prikriju dobre vesti. Oni žele da pošalju lošu sliku o predsedniku Vučiću. Pogledajte kako se ponaša i šta priča Sergej Trifunović, koji kaže da je 1999. godine u vreme bombardovanja RTS Vučić izvukao svoju majku koja je tada radila tamo, kako bi je spasio. Angelina, Vučićeva majka, je tada bila u zgradi. Trifunović je hteo da plasira laž, kako bi poručio da je Vučić navodno znao za bombarodvanje. Oni u haosu pokušavaju da preuzmu vlast – objašnjava Vučićević ponašanje opozicije.

Kako kaže, njegovi izvori iz vrha SzS, preneli su da opozicija planira da uskoro proglasi "slobodnu zonu" u Beogradu.

- Izvori bliski vrhu SzS su mi rekli da planiraju da proglase "slobodnu zonu". Objasnili su mi da planiraju da postave šatore, i da tu gde će da kampuju, proglasiće slobodnu zonu – objašnjava Vučićević, navodne namere opozicije.

- Đilas ne može da shvati da može da postoji tako pošten čovek kao što je Aleksandar Vučić, to ne mogu da shvate ni Jeremić, Obradović – naglašava Vučićević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boris

pre 4 godine

U svakoj normalnoj zemlji, Jutka bi odavno bio kaznjen.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija