• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

30.05.2019

20:03

(VIDEO) SRUŠILO SE DRVO NA AUTOBUS U POKRETU! SCENA UŽASA U HRVATSKOJ!

Podkast

(VIDEO) SRUŠILO SE DRVO NA AUTOBUS U POKRETU! SCENA UŽASA U HRVATSKOJ!

Podeli vest

Na Jadranskoj magistrali kod Omiša u Hrvatskoj u ponedeljak je na jedan putnički autobus palo veliko stablo bora

U autobusu je bilo nekoliko putnika, ali srećom niko nije povređen. Na teren su odmah izašli vatrogasci s dva vozila. Sada se pojavio i snimak iz autobusa koji pokazuje sjajnu reakciju vozača.


- Videla sam s broda kako je stablo palo na autobus. Padala je kiša i duvao vetar pa pretpostavljam da je stablo puklo. Baš je bilo strašno. Moglo je da ubije nekoga da je udarilo u nečiji auto. Stablo je bilo ogromno, pa su morali da dođu da ga seku. Posle je došao i drugi autobus koji je pokupio putnike - rekla je jedna žena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija