• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

10.06.2019

11:45

(VIDEO) HOROR NA NOVOM BEOGRADU! Devojka krenula da izađe iz lifta, on pomahnitao i nije se zaustavljao do 20. sprata!

Podkast

(VIDEO) HOROR NA NOVOM BEOGRADU! Devojka krenula da izađe iz lifta, on pomahnitao i nije se zaustavljao do 20. sprata!

Podeli vest

Pogledali smo tvit koji je postavila jedna Novobeograđanka, sa video zapisom bezbednosne kamere. Dok se vozila sa nekog višeg sprata solitera do prizemlja sve je delovalo u redu. U stvari, delovalo je u redu koliko može da bude sa našim liftovima

Stara kabina, sivkasta slika kamere prekida, mlađa žena namešta kosu i gleda se u ogledalu. Prava uvertira za horor film koji će tek uslediti.

Lift stiže u prizemlje, žena izlazi iz njega i u istom deluću sekunde lift kreće ponovo nagore, dok se njena figura još vidi na kameri, dok drži otvorena vrata u prizemlju.

Da je izlazila malo sporije, teško da bi shvatila šta se događa i da bi mogla da reaguje.

- U trenutku kad sam izlazila sam mislila da mi se zavrtelo u glavi jer ništa nisam jela, da sam umislila da se pomera lift, a onda sam se okrenula i bila šokirana blago rečeno... - napisala je ova žena.

(VIDEO) 13. DAN MILOŠEVOG PUTA DO OSTROGA! Rekordnih 37 kilometara u jednom danu!

Lift se verovatno ne bi pokrenuo sve dok nije izašla i oslobodila gazište, ali mogla je tako da joj strada noga, da ostane smrvljena između dva sprata u iskoraku, a kako je i sama rekla, mogla je da bude i neka majka s detetom!

Verovatno je da je na ovom liftu bio pokvaren kontakt na spoljnim vratima, pa se kabina pokrenula čim je žena iskoračila, odnosno oslobodila gazište, iako su spoljna vrata bila otvorena.

 

 

Nauk za sve majke sa decom zbog ovakvih situacija je sledeći: prvo pustite dete da izađe napolje, a onda i vi za njim. Jer, težina nije dovoljna da lift uopšte "detektuje" da je osoba u njemu.

Nauk za sve upravnije zgrada je: redovno kontrolišite liftove!

(VIDEO) EVO ZAŠTO NA TITOVOM GROBU NEMA PETOKRAKE! Razrešena NAJVEĆA MISTERIJA bivše JUGOSLAVIJE!

Ali, horor se nastavlja, na svu sreću, sada bez putnika u liftu. Pošto je žena izašla iz njega i izbegla nesreću može samo da zahvali bogu što nije u njemu ostala!

Foto: Tviter

Lift je krenuo ka 20 spratu, bez zaustavljanja, sve većom i većom brzinom. Umesto da stane na poslednjem spratu on je nastavio još više od metra pa svom silimom i udario u plafon. Sve se zatreslo, odvalio se malter, a domar koji je čuo prasak odmah je istrčao da vidi šta se dogodilo i pogledao jezivi video snimak.

Tviteraši u šoku

Komentari u slučaju ovog lifta su poprilično burni.

- Au! Pa ako je ovo moguće, neverovatna je sreća da neko tu nije već poginuo. Lift pod hitno treba staviti van upotrebe dok se to ne reši - napisao je jedan od korisnika.

(VIDEO) VUČIĆ I PALMER O KOSOVU I METOHIJI: Slažemo se oko jedne stvari, bez kompromisa nema rešenja!

Da stvar bude gora, žena sa snimka tvrdi da je lift relativno nov i da se redovno pregleda!

- Poginuo je čovek 90-tih... Ovo su relativno novi liftovi, nemaju više od 10 godina... Navodno svakog meseca ima servis liftova, po domarovim rečima, serviseri dođu, zvrljnu papir i odu bez da su išta i pregledali... -napisala je ona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija