• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.06.2019

13:34

(VIDEO) VUČIĆ U LUČANIMA: Mogu svi sa svima protiv mene, ne plašim se narodne volje!

Podkast

(VIDEO) VUČIĆ U LUČANIMA: Mogu svi sa svima protiv mene, ne plašim se narodne volje!

Podeli vest

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić izjavio je danas da mu ne bi smetalo da se svi političari udruže protiv njega, jer se, kaže, ne plaši narodne volje


On je tako odgovorio na pitanje novinara kako vidi to što Vuk Jeremić hvali ministra Ivicu Dačića, odnosno da li je to cena koalicije sa Bastaćem na Starom gradu, da li se svi pripremaju za izbore, ili Dačić Jeremiću čuva kadrove u Ministarstvu spoljnih poslova.

Vučić je rekao da mu je svejedno šta ko kome čuva i da mu je generalno drago kada se međusobno hvale.

- Neka svi rade svoj posao, ja ću da radim svoj, a narodne volje se nisam plašio nikada - rekao je Vučić.

On je dodao da nije tajna da će, kao i na prethodnim izborima, svi želeti samo jednu glavu i da se dočepaju vlasti po svaku cenu.

- Ja se ne bavim kalkulacijama i dodvoravanjem političarima. Ja se ovim poslom bavim da bih uradio nešto za svoj narod - rekao je Vučić.

(UŽIVO) VUČIĆ OBIŠAO POPLAVLJENA PODRUČJA U SRBIJI! U najkraćem roku saniraćemo štetu, TO ZA DRŽAVU NIJE VELIKI PROBLEM!

On je rekao da mu ne smeta da se udruže svi sa svima.

- Mogu svi sa svima, sa svim Bastaćima, mogu da otimaju znakove i odvojeno i zajedno, narod će da odluči da li su oni bolja vlast, oni koji su opljačakli i razorili zemlju, ovi iz DOS-a, koj imaju po petsto miliona evra. Ja ću narod da poštujem - poručio je Vučić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija