• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: RINA

24.06.2019

12:20

(VIDEO) OGLASIO SE GRADONAČELNIK ČAČKA POSLE NAPADA ŠRAFCIGEROM! Milun Todorović: Osećam se bezbedno!

Podkast

(VIDEO) OGLASIO SE GRADONAČELNIK ČAČKA POSLE NAPADA ŠRAFCIGEROM! Milun Todorović: Osećam se bezbedno!

Podeli vest

Čitava drama odvijala se noćas u kući gradonačelnika Čačka Miluna Todorovića kada je višestruki razbojnik provalio u porodični dom

"Sve se događalo u ranu zoru oko 4 sata, probudila me je supruga koja i rekla da nešto lupa u prizemlju. U prvi mah pomislio sam da je promaja ili prozor, međutim kada sam ustao i došao do stepenica čuo sam prevrtanje stvari i disanje čoveka. Iskreno nikome ne može da bude prijatno u takvoj situaciji a i deca su mi tu spavala”, kaže gradonačelnik Čačka za agenciju RINA i dodaje:

Foto: RINA

Kuća gradonačelnika Čačka Miluna Todorovića

!Vratio sam se do supruge i rekao joj da se zaključa u kupatilo i da pozove policiju, a ja sam dežurao na stepenicima plašeći se da provalnik ne krene na sprat kada policija stigne. I upravo to se dogodilo, kada je policija upala u kuću razbojnik je sa šrafcigerom krenuo prema meni. Međutim uspeo sam da ga zadržim, dok ga policija nije savladala. Ispostavilo se da je lopov već opljačkao gomilu vrednih predmeta, ali ga je odao časovnik koji je ispustio prilikom skidanja".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija