• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

28.07.2019

11:01

(VIDEO/FOTO) EVO ZAŠTO GORI RUMUNIJA! Aleksandru (15) je oteo serijski ubica, pre smrti uplakana zvala policiju - ALI POMOĆ NIJE STIGLA!

Podkast

(VIDEO/FOTO) EVO ZAŠTO GORI RUMUNIJA! Aleksandru (15) je oteo serijski ubica, pre smrti uplakana zvala policiju - ALI POMOĆ NIJE STIGLA!

Podeli vest

Aleksandra Makesanu (15), nazvala je evropski broj za hitne slučajeve 112 tri puta, rekavši da ju je oteo muškarac dok je stopirala do svog rodnog sela

Rumunski ministar unutrašnjih poslova otpustio je šefa policije nakon ubistva tinejdžerke čiji su ponovljeni pozivi hitnim služama satima zanemareni, a nekoliko hiljada ljudi je protestovalo zbog načina na koji su vlasti postupile u ovom slučaju.

Aleksandra Makesanu (15), nazvala je evropski broj za hitne slučajeve 112 tri puta, rekavši da ju je oteo muškarac dok je stopirala do svog rodnog sela iz obližnjeg grada Karakala koji se nalazi na jugu Rumunije.

Foto: printscreen

Njena porodica tvrdi da nadležni nisu ozbiljno shvatili njene pozive, dok policija navodi da su imali problema da je pronađu. Policiji je bilo potrebno 19 sati da locira devojku i uđe u kuću u kojoj su pronašli ljudske ostatke i nakit koji je devojka nosila, nakon čega su priveli 65-godišnjeg muškarca na ispitivanje.

Foto: printscreen

Policija sumnja da posmrtni ostaci koji su pronađeni pripadaju 15-godišnjoj Makesanu i 18-godišnjoj devojci iz obližnjeg sela koja je nestala u aprilu, ali forenzički analitičari tek treba da potvrde njihov identitet.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

- Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica – priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija