• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.08.2019

16:33

(VIDEO) PLENKOVIĆU, SADA SI NAJNIŽE PAO! Hrvatski premijer ponizio sve Srbe na proslavi Oluje!

Podkast

(VIDEO) PLENKOVIĆU, SADA SI NAJNIŽE PAO! Hrvatski premijer ponizio sve Srbe na proslavi Oluje!

Podeli vest

Predsednik hrvatske Vlade Andrej Plenković održao je sraman govor na proslavi vojno-policijske operacije "Oluja" u Kninu

Hrvatski premijer je u obraćanju okarakterisao ovu akciju kao najveću pobedu i istoriji Hrvatske, poručivši da je njom nanet konačni udarac velikosrpskoj agresiji.

- Danas slavimo najveću hrvatsku pobedu u istoriji jer je tada nanet koban udarac srpskom okupatoru - rekao je Plenković i ne trepnuvši na činjenicu da je u Krajini izvršeno najveće etničko čišćenje posle Drugog svetskog rata.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
miroslav moric

pre 4 godine

oj oso kosovo zemljo moja mila zemljo moja vitezova lazara i milosa

305 Alka i 25 Oluja

pre 4 godine

Nredne godine je 1/4 veka 25-ta godišnica Oluje: -RH predseda Evropskom Unijom! -Plate u proseku rastu preko 1000E! -Biće najveća vojna parada u istoriji RH! -Otvara se vodotoranj u Vukovaru u njemu Muzej Oluje a na krovu vidikovac sa večnom hrvatskom zastavom! -Otvara se Muzej pobedničke hrvatske vojske u Zagrebu u kojem će staviti dokument o zarobljavanju i potpisane predaje srpske vojske hrvatima u Glini 8.8.95g da ga vide tzuristi iz celoga sveta i Srbije! -Izlazi film PREDSEDNIK o "Ocu Domovine" dr. Franji Tuđmanu! -Početak snimanja filma o Oluji u holivudsko-hrvatskoj produkciji koji će see zvati Oluja svih Oluja! -Tomsonov koncert u Vukovaru(nije još zvanično potvrđeno)!

Stojan

pre 4 godine

Nece proci ni ta laz da su Srbi bili okupatori. Velika vecina je svesna da su Ustase proterale Srbe starosedeoce sa svojih ognjista. Oni cak nisu ni svesni koliko ih svet mrzi.

Milos

pre 4 godine

Moramo da shvatimo da smo mi srbi mnogo krivi za sukob.Od balvan revolucije nadalje. Nazalost po nas narod imali smo lose odluke i zbog njih su mnogi stradali.

penzos

pre 4 godine

ja ne razumem zašto se naši novinari uopšte bave i pišu o hrvatskim političarima , šta su rekli , šta su uradili protiv srba, pa to treba ignorisati, neka oni *eru koliko hoće , a kad mi reagujemo oni se time hrane i likuju, zato ne treba o tome govoriti niti pisati, pa da vidiš kako bi se ućutali!

mladen

pre 4 godine

sto je sramno govnari ono sto ste posijali 91 poznjeli ste 95 niste tako pisali kad su gorile hrvatske kuce i sela sad kmecize ko vas jebe

Marcco

pre 4 godine

Čitam ovo danima a niko da pomene da su Hrvati usetali u Krajinu a mesec dana ranije nisu mogli ni raskrsnicu da "oslobode". A usetali su jer je Krajina demilitarizovana uz pružanje garancija srpskom stanovništvu od strane međunarodne zajednice.

lale

pre 4 godine

Da su ratovali protiv Srbije,slavili bi dan mrtvih,

Antifa

pre 4 godine

Ali zamislite vi to kako samo Putin provocira Nemce svake godine dok radi pobedničku Paradu u Moskvi i baca milione uzalud a pobili su Rusi u Nemačkoj preko 3miliona nedužnih civila pa TO slave a Hrvati je rade svake okrugle pete godine ali Nemci nisu toliko prokleti i zatrovani mitomani ko Srbi i ne da se sekiraju i da kukaju nego lepo još Merkelova došla u Rusiju da oda poštovanje pobednicima?

Haško

pre 4 godine

Ono šta ostaje za istoriju je presuda Haškog suda gde Sudac u obrazloženju oslobađajuće presude kaže da je Oluja bila dobro osmišljena i brzo napravljena u samo 3-4 dana pa je zato bilo malo civilnih žrtava sa obzirom na veliku liniju bojišnice od Virovitice do Karlovca i Karlobag .... A to je i razlog zašto se ona izučava na vojnim učilištima po celom svetu.... Svetska novinarska agencija AP-Asošijeted Pres, pokazala video za čudo od naoružanja, koje su hrvati uzeli srbima, kad su ih zarobili, ceo Krajiški korpus 6000vojnika koji im potpisao, predaju u Glinu... CROATIA: CROATS SHOW OFF SPOILS OF WAR-Youtube www.youtube.com/watch?v=o3fV6_WqNqw

lexcroatorum

pre 4 godine

JEBEM VAM MILU MAJKU SRPSKU, STOKO NEPODOJENA, IC CEMO DO KRAJA OPET, STOKO SMRDLJIVA

branko1

pre 4 godine

Kako ono reče Mihajlović: ...........purgeru,........ti materina

MITTA

pre 4 godine

USTASE OVO JE SAMO PRVO POLUVREME U KOME STE IMALI VELIKU PODRSKU AMERA. NIKADA NEBISTE POBEDILI KNINDZE A KAMOLI SRBADIJU.

traktorijada

pre 4 godine

teroristi krajišnici turska kopilad se razbežala aaaaahhahaha

shooster

pre 4 godine

Pa nisu ustase napadali Novi Sad, Leskovac niti Nis dokad ce te vi da palite vatru Istina proterano je mnogo Srba s ognjišta Al oni su od straha pobegli misleci da ce bit odmazda zbog sveg sta su nasi ljudi radili njima u ratu ISTINA I SAMO ISTINA nemate vi pojma sta je sve po Hrvatskoj ubiveno paljeno i opljačkao.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija