• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

08.08.2019

16:24

(VIDEO) KAKO NAJBRŽE DO GUČE UZ ZATVOREN AUTO-PUT LJIG-PRELJINA? Saobraćajna policija savetuje vozače!

Podkast

(VIDEO) KAKO NAJBRŽE DO GUČE UZ ZATVOREN AUTO-PUT LJIG-PRELJINA? Saobraćajna policija savetuje vozače!

Podeli vest

Deonica puta Ljig – Preljina od jutros je zatvorena za saobraćaj, zbog čega su vozila preusmerena na Ibarsku magistralu, rekao je za agenciju RINA Radosav Bošković načelnik saobraćajne policije PU Čačak

- Apelujemo na sve one vozače koji se kreću ovim putnim pravcem da brzinu vozila prilagode stanju puta i uslovima saobraćaja, da poštuju saobraćajnu signalizaciju jer je to u interesu njihove bezbednosti i onih koji putuju. Takođe, apelujemo na sve da na put kreću odmorni i da zbog visokih temperatura prave češće pauze, a posebno da u vozilu koriste sigurnosne pojaseve kako na prednjim sedištima tako i na zadnjem sedištu - istakao je Bošković.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija