• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.08.2019

14:55

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) POGLEDAJTE TRENUTAK STRAVIČNE NESREĆE KOD LJIGA! Vozač BMW prosto ODUVAO Dačiju na Ibarskoj! Putnici NISU IMALI NIKAKVU ŠANSU!

Podkast

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) POGLEDAJTE TRENUTAK STRAVIČNE NESREĆE KOD LJIGA! Vozač BMW prosto ODUVAO Dačiju na Ibarskoj! Putnici NISU IMALI NIKAKVU ŠANSU!

Podeli vest

Do stravične saobraćajne nesreće koja se dogodila oko sat posle ponoći došlo je kada se u "dačiju", koja se kretala iz pravca Bogovađe i uključivala na Ibarsku magistralu kod Županjca, zakucao BMW kojim je upravljao mladić NIkola M. (27). U jezivom udesu život su izgubile četiri mlade osobe, a četiri su teško povređene

Na snimku u čiji je posed došao informer.rs vidi se jezivi trenutak sudara dva vozila. Automobil marke "dačija" uključio se na Ibarsku magistralu, a svega nekoliko trenutaka potom ogromnom brzinom nailazi BMW koji je u momentu pokosio drugi auto. 

Kako je izgledao jeziv sudar BMW-a i "dačije", pogledajte u videu koji sledi...

(FOTO/VIDEO) BMW se kretao STRAHOVITOM BRZINOM, zakucao se u "dačiju" i gurao je gotovo 70 METARA! Očevici o stravičnoj nesreći kod Ljiga!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Penzioner

pre 4 godine

Vazno je da su poskupeli tehnicki i izmislili jos hiljadu nacina za pljacku vozaca! Raspustiti agenciju za bezbednost saobracaja, jer nema nikakvog smisla njihovo postojanje sem praznjenja vozackih dzepova, a mrtvih na putevima nikad vise!!!

VladimirR

pre 4 godine

A taksista se ne proziva kao saučesnik u ovoj nesreći? Vozim već 45 godina i nisam mlakonja za volanom. Ali me je iskustvo naučili da se nesreće mahom događaju kada oba učesnika naprave kiks ili prenebregnu propise ili zakone fizike. U ovom slučaju cenim da taksista nije sa dovoljno pažnje obavio uključenje ispred vozila koje je imalo prednost.

UFOLOG

pre 4 godine

Kakvu prednost? Pa ovaj za volanom BMW se pojavio u deliću sekunde. Zašto ginu sa motorima? Iz istog razloga. Nem ih ha retrovizoru i pojave se u sekundi pored vozila ili se nedaj bože zakucaju u nešto sa 300km/h kao ovaj u taxi na Ibarskoj.

Fredi

pre 4 godine

Notice, dali ste izračunali koliko je BMW bio udaljen od raskrsnice u trenutku kada je vozač Dačije počeo sa uključenjem na glavni put? Svaka Vama čast na dugogodišnjem iskustvu kao vazaču , ali... vozilo koje se kreće brzinom od 170 km/h za četiri sekunde predje 188 metara što znači da je BMW bio toliko udaljen od raskrsnice jer sam od prilike uzeo u obzir da je vozaču Dačije trebalo oko 4 sek. da se uključi u saobraćaj. I još ne zaboravite da je bila noć, a ko ima moć da oceni brzinu kretanja vozila koje mu dolazi u susret noću pod svetlima i jos na razdaljini od 200 m. hmmm?

boky

pre 4 godine

ti si poluslep. kakvo ukljucivanje pa udario ga je otpozadi. kakve veze ima ukljucivanje.

Toni

pre 4 godine

40 година тешке робије без права на помиловање, а кад изађе после одслужених свих 40 година, доживотна забрана вожње свиме што има точкове, скије, лети (биће за 40 година), ма свиме што се креће, Чак и инвалидска колица. И наравно одузимање комплетне имовине фамилији и возача и оног што му дао да вози, ради надокнаде штете породицама настрадалих. Па да видимо за даље.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija