• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

12.08.2019

12:31

(VIDEO) MINISTAR PREDRIBLAO VOĆARE, ALI STVARNO! Nedimović obuo kopačke i zaigrao fudbal!

Podkast

(VIDEO) MINISTAR PREDRIBLAO VOĆARE, ALI STVARNO! Nedimović obuo kopačke i zaigrao fudbal!

Podeli vest

Nakon što se uhvatio u kolo u centru Guče na otvaranju Sabora trubača, ministar Branislav Nedimović nije se libio da izađe na fudbalski teren i zaigra u dresu ekipe "Sloge" iz Sremske Mitrovice. I dok je sa seljanima do sad uvek bio na istoj strani, danas je bio protiv ekipe "Voćara" iz Kotraže

Utakmica je bila napeta, a ministar na visini zadatka i na poziciji napadača, a da li je zbog ministarske pozicije ili dobrog šuta dobio ovo mesto u timu videli su posetioci na tribinama.

- U Kotraži je kao i obično gusto. Ovde uvek čovek kad dođe mora da bude neka frka ili oko malina ili oko rezultata. Došlo je na red da i mi jednom pobedimo voćare. Kad god je priča o poljoprivredi oni mene pobede, sad je drugačije - rekao je uz osmeh Nedimović.

Foto: RINA

Ministar već četiri godine igra fudbal u ekipi "Zasavica" iz Sremske Mitrovice.

- Predugo ja volim i igram fudbal, ali možda je vreme da prestanem, što se i vidi po meni - kaže zadihano Nedimović za RINU i dodaje da je i predsednika opštine Lučani, Milivoje Dolovića, pozvao na meč, ali da prvi čovek Dragačeva ipak nije izašao na crtu.

Foto: RINA

Fudbaleri "Voćara" iz Kotraže nisu štedeli kopačke i dali su sve od sebe da se adekvatno suprostave ekipi u čijim redovima igra i ministar poljoprivrede.

- Zanimljiva je ova utakmica. Ministar dobro igra fudbal, nismo to očekivali. Fotelja mu izgleda ne smeta, izdržao je ovu vrućinu za svaku pohvalu. Na početku smo se malo suzdržavali, bojali smo se da ako ga više napadamo da će cena maline ići dole, al on nas je razuverio i doživeli smo ga kao jednog od nas, koji i na terenu, ali i u politici igra dobro - rekao je mladi fudbaler iz Kotraže, Tanasije Milićević.

Foto: RINA

Za Nedimovića u Kotraži pardona nisu imale ni sudije.

- Ravnopravan je među svima, svakom se isto sudi, nebitno da li je to penal ili faul. Ista su pravila i za njega i za druge. Nema razlike - rekao je sudija na meču Nikola Janković za RINU.

Rezultat na kraju ovog susreta bio je 2:0 za ekipu" Zasavica" iz Sremske Mitrovice koje je predvodio ministar.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija