• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

11.10.2019

13:18

SRBIN CEO ŽIVOT VOZIO BEZ DOZVOLE! Provalili ga kad je išao ženi na groblje! (TV IN)

Podkast

SRBIN CEO ŽIVOT VOZIO BEZ DOZVOLE! Provalili ga kad je išao ženi na groblje! (TV IN)

Podeli vest

Slobodan Bugarčić iz Guče krstario je drumovima bivše Jugoslavije i verovatno je jedini vozač kome policija nije mogla da oduzme vozačku dozvolu i to samo iz razloga jer je uopšte nema

Ovaj Dragačevac nikad nije zakoračio u auto-školu, ali to ga nije sprečilo da sedne za volan.

- Lično sam dovezao fiću iz Prištine do Guče, bez vozačke dozvole. Išao sam na more, na planinu i nikad nisam napravio prekršaj, pa me policija nije zaustavljala - tvrdi Slobodan.

Međutim, pravda je možda spora, ali definitivno dostižna. Ruka zakona ipak je stigla ovog vozača i to samo par meseci pred penziju.

Foto: RINA

- Pošao sam na groblje, da zapalim sveću pokojnoj ženi. Video sam patrolu i policajca kako maže tablicom na kojoj piše stop. Stao sam, on mi je naravno tražio saobraćajnu i vozačku dozvolu, a ja sam dao samo ovo prvo - priča Slobodan za RINU.

Policijac je bio šokiran kad je čuo da vozač kog je zaustavio nikad nije ni imao vozačku dozvolu niti je polagao vožnju.

Foto: RINA

- Zamolio sam ga kao brata da mi ne piše kaznu, a ja sam obećao da ću sutradan prodati auto i nikad više neću sesti za volan - rekao je Slobodan i dodaje da iako je auto prodao kazna mu je ipak napisana i stigla na kućnu adresu. A, nakon kazne, stigla je i sudska odluka koja je bila po malo neobična.

- U tom rešenju meni se oduzima pravo na vožnju. Kao oduzeli su mi vozačku dozvolu koju ja uošte nemam - kaže Slobodan.

Foto: RINA

Ovaj vozač održao je svoje obećanje, nakon što mu je policija napisala kaznu, prodao je svoj automobil i više nije vozio, a kaznu od 120.000 hiljada dinara pošteno je platio. A ono što planira jeste da uskoro ipak sedne za volan, ali ovaj put po propisima.

- Upoznat sam sa slučajem vozača autobusa iz Beograda koji je godinama vozio bez adekvatne vozačke dozvole i na kraju ju je dobio besplatno, planiram da se obratim i Ministarstvu da vidim da li to mogu dobiti i ja - izjavio je Slobodan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija