• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin.rs

19.11.2019

16:07

GDE SU SNIMLJENI MIŠEVI NA PICI? Zaposleni ćute, vlasnik preti! (Video)

Podkast

GDE SU SNIMLJENI MIŠEVI NA PICI? Zaposleni ćute, vlasnik preti! (Video)

Podeli vest

Da li je ovo lokal u kome su snimljeni miševi na pici

Tragom priče o miševima na pici došli smo ispred jedne beogradske picerije u čijem izlogu je, kako se pretpostavlja, nastao snimak.

Umesto odgovora na naša pitanja, sačekao nas je zid ćutanja, a osoba za koju pretpostavljamo da je vlasnik picerije nam je čak i zapretila da ne radimo ništa, kako sebi ne bismo napravili problem. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija