• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

22.01.2020

17:01

SKIDAJTE ZLATNI NAKIT I MANITE SE MOBILNOG KAD GOD MOŽETE! Doktor Slobodan Dunjić upozorava na štetnost zračenja! (VIDEO)

Podkast

SKIDAJTE ZLATNI NAKIT I MANITE SE MOBILNOG KAD GOD MOŽETE! Doktor Slobodan Dunjić upozorava na štetnost zračenja! (VIDEO)

Podeli vest

Sigurni smo da znate koliko je ztračenje opasno, a da li ste znali da ste mu izloženi svakog dana i to na mestima na koje nikad ne biste ni pomislili

Kako nam je telefon sve više u rukama, ekipa tvin.rs je pokucala je na vrata doktora Slobodana Dunjića, specijaliste opšte medicine i lekara Integrativne medicine.

Ovaj ekspert za zaštitu od zračenja, govorio nam je o njenoj štetnosti, ali i o onome što bismo mogli da uradimo kako bismo bili manje izloženi opasnosti.

Među uređajima koji veoma štetno utiču na nas su mobilni telefon, ali i fen i kućni aparati poput mikrotalasne peći. Ono što je gotovo neverovatno je da je zatni nakit izuzetno opasan i da bi ga trebalo skidati kad god nismo van kuće.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dimitrije

pre 4 godine

"Ovaj ekspert za zaštitu od zračenja..." Da nije žalosno bilo bi smešno. Gde nađoste ovog "stručnjaka"? Novinari bi ipak trebali da imaju dovoljno obrazovanja iz oblasti o kojoj izveštavaju a ne ovako

DOKTOR DUNJIĆ ŠOKIRAO NA RTS: Zračenje nas razara! Fen, punjač, produžni, pa čak i JASTUK! Evo šta da radite!
Ljubav

DOKTOR DUNJIĆ ŠOKIRAO NA RTS: Zračenje nas razara! Fen, punjač, produžni, pa čak i JASTUK! Evo šta da radite!

Specijalista opšte medicine i lekar integrativne medicine Slobodan Dunjić otkrio nam je koji je to uređaj koji najviše zrači, da li ostavljen punjač od mobilnog telefona šteti, zašto uvek morate da hodate dok pričate na telefon, ali i zašto nikako ne bi trebalo da nosite zlatan lanac! Ovo su zablude i istine o zračenju, a na jednu i voditeljka RTS je ostala u šoku!

21.01.2020

08:14

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija