• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.03.2020

15:42

SVI ZA JEDNOG - JEDAN ZA SVE! Kineska robna kuća poklanja maske prolaznicima! (Video)

Podkast

SVI ZA JEDNOG - JEDAN ZA SVE! Kineska robna kuća poklanja maske prolaznicima! (Video)

Podeli vest

Teška vremena zahtevaju teške mere, a lepo je znati da još uvek ima dosta onih koji će rado pomoći. Vranjanci iznenađeni humanim gestom kineske robne kuće

Na gradskom šetalištu u Vranju, jedna kineska robna kuća poklanja zaštitne maske prolaznicima, a Vranjanci su taj samoinicijativni potez vlasnika prihvatili sa oduševljenjem.

MASOVNA TUČA U MARKETU U FRANCUSKOJ! Skakali po kasama i udarali se šipkama! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Vlasnici radnje su se samoinicijativno odlučili da izađu na ulicu i daruju Vranjance i da na taj način, još jednom pokažu solidarnost sa srpskim narodom.

KINA JE POBEDILA, MOŽEMO I MI! Nakon mukotrpne borbe protiv korone, kineski lekari ispraćeni kao heroji! (Video)

Vranjanci su oduševljeni tim gestom i zahvaljuju se, kako kažu, braći iz Kine.

MISLITE DA DOVOLJNO PERETE RUKE? OBAVEZNO POGLEDAJTE! Španac crnom temperom objasnio koje površine nedovoljno trljamo!

RUSKINJA IMA LEK ZA KORONU! Preživela sam ptičiji grip, i ovo ću! (Video)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branislav

pre 4 godine

Kineski prijatelji i braćo u nevolji BESKRAJNO VAM HVALA NA VAŠOJ LJUBAVI I HUMANOSTI. Vi ste primer celom svetu u ljudskosti i humanosti. Vaša sloga i disciplina je zadivljujuća. Neka večno živi Kina i Kineski narod!!!

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija