• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.03.2020

17:18

ZAMENIK GRADONAČELNIKA GORAN VESIĆ PORUČUJE: Grad pomaže Anji, koja je u požaru izgubila sve (Video)

Podkast

ZAMENIK GRADONAČELNIKA GORAN VESIĆ PORUČUJE: Grad pomaže Anji, koja je u požaru izgubila sve (Video)

Podeli vest

Anji Stojanović, koja je u subotnjem požaru na Novom Beogradu izgubila sve, Grad Beograd će pomoći i organizovati renoviranje stana, izjavio zamenik gradonačelnika Goran Vesić

Vesić je rekao da je sve u Skupštini grada potresla ta vest, jer je u pitanju jedan od većih požara koji se dogodio u prestonici.

On je podsetio da su na društevnim mrežama organizovane akcije za pomoć Anji, te da su u Gradu razmišljali na koji način da pomognu.

- Obavio sam razgovore sa nekoliko kompanija, koje sarađuju sa nama i koje su obećale da će joj dati pomoć koja je joj neophodna. ''Milenijum tim'' je preuzeo na sebe renoviranje stana, Eurosalon će obezbediti nameštaj i Tehnomanija uređaje -rekao je Vesić.

BONUS VIDEO:

VULIN SE ZAHVALIO KINESKOM NARODU! Naše dve zemlje veže veliko prijateljstvo (Video)

POGREBNO IZ SUBOTICE PORUČILO: Sahrana samo uz članove najuže porodice (Video)

INFORMER STIŽE DO VAS! Dostavljamo vam novine na području celog Beograda, samo OSTANITE KOD KUĆE! (TV IN)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija