• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

09.04.2020

11:21

ČAČAK STAJE NA NOGE! Doktor Mihailo Luković obradovao pozitivnim vestima! (Video)

Podkast

ČAČAK STAJE NA NOGE! Doktor Mihailo Luković obradovao pozitivnim vestima! (Video)

Podeli vest

Zavod za javno zdravlje u Čačku juče je uzeo 49 uzoraka, 37 sa područja Čačka i 12 iz Gornjeg Milanovca

Svi uzorci iz Čačka su bili negativni, dok je kod po jednog lica iz Doma zdravlja i bolnice u Gornjem Milanovcu potvrđen koronavirus.

Sada na teritoriji Moravičkog okruga ima ukupno 44 potvrđena slučaja, od kojih su 32 u Čačku, osam u Gornjem Milanovcu, tri u Lučanima i jedan u Ivanjici.

DOKTORKA KISIĆ ISTIČE: Redovna vakcinacija mora biti nastavljena (Video)

Trenutno se na lečenju u toj zdravstvenoj ustanovi nalazi 17 lica, od kojih su dva u težem stanju i na veštačkoj su ventilaciji - respiratoru.

U ambulanti u Ljubiću bilo je 17 pregleda, od toga šest sa povišenom temperaturom. U izolaciji Doma zdravlja pregledana su tri pacijenta, a jedan sa povišenom temperaturom je upućen u bolnicu.

RUSKI VOJNICI POMAŽU SRBIJI! Dezinfikovan Institut za onkologiju i radiologiju (Video)

DOKTORI RAZMIŠLJAJU O ZABRANI KRETANJA ZA USKRS! Kon kaže da će doneti odluku u narednim danima (Video)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija