• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.04.2020

16:30

PALMA PODRŽAO VOLONTERE I SVE KOJI RADE! Najavio i Vaskršnje pakete! (Video)

Podkast

PALMA PODRŽAO VOLONTERE I SVE KOJI RADE! Najavio i Vaskršnje pakete! (Video)

Podeli vest

Obišao grad tokom policijskog časa

Dragan Marković Palma, predsednik Skupštine grada Jagodina je danas u nedelju, motorom obilazio grad, građane koji i danas moraju da rade i volontere koji rade non stop, svakog dana, od prvog dana od kako je uvedeno vanredno stanje.

Predsednik Marković je tom prilikom izjavio da će u utorak, sredu i četvrtak grad Jagodina preko volontera podeliti 3200 uskršnjih paketa.

PREDSEDNIK SRBIJE POSLAO DIRLJIVU PORUKU! Aleksandar Vučić zahvalio se svim medicinarima na poseban način! (Video)

Dobiće ih građani koji su zvali na telefone kol centra i oni koji se nalaze na spisku Centra za socijalni rad grada Jagodine. To su oni koji imaju mala primanja, oni koji sami, nemaju dece ili im deca žive u nekom drugom gradu ili državi.

- Želim da se zahvalim donatorima i sponzorima za sve što su tokom vanrednog stanja pomagali građanima Jagodine. Oni su želeli da ostanu anonimni, ali grad Jagodina će znati da ceni i poštuje one koji su pomogli, kada bude prošlo vanredno stanje - rekao je Marković.

AKO MOŽE ON, MOŽEMO I MI! Predsednik Ugande u 75. godini hrabri građane da ostanu kod kuće i vežbaju! (Video)

KON: NALAZIMO SE U NAJZNAČAJNIJOJ NEDELJI! Nema popuštanja mera bez dve nedelje pada broja novih inficiranih! (Video)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija