• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.05.2020

13:03

ZA DESETAK DANA KORONAVIRUS JAVLJAĆE SE SAMO SPORADIČNO! Doktor Pedrag Kon procenio epidemiološku situaciju u Srbiji!

Podkast

ZA DESETAK DANA KORONAVIRUS JAVLJAĆE SE SAMO SPORADIČNO! Doktor Pedrag Kon procenio epidemiološku situaciju u Srbiji!

Podeli vest

Član kriznog štaba Srbije za borbu protiv koronavirusa epidemiolog dr Predrag Kon izrazio je uverenje da medicinski radnici osećaju počast koja im je odata današnjim prijemom kod predsednika Aleksandra Vučića, pa se izjasnio po pitanju zdravstvenog stanja u našoj zemlji

Ocenio je da će se novi slučajevi oboljevanja za desetak dana javljati samo sporadično i istakao da je suština u tome da je rizik od zaražavanja drastično pao.

VI STE JUNACI NAŠEG DOBA I NIKO NE MOŽE DA VAS POBEDI! Predsednik Aleksandar Vučić održao dirljiv govor i zahvalio se svim požrtvovanim medicinskim radnicima!

- To znači da možemo da se malo i opustimo, ali ne znači da ne treba da vodimo računa s kim smo u kontaktu i da ne treba da i dalje poštujemo mere i da nosimo maske u zatvorenom prostoru, pogotovo u saobraćaju, što se posebno odnosi na starije - zaključio je Kon.

SIGURNOST DECE NA PRVOM MESTU! Mere zaštite u vrtićima su najvišem nivou

PRATITE NAS I NA YOUTUBE KANALU


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija