• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin.rs/Ruptly

28.05.2020

13:45

RADARI U DUBAIJU KAŽNJAVAJU KRŠENJE POLICIJSKOG ČASA! Vlasti im promenile namenu zbog koronavirusa!

Podkast

RADARI U DUBAIJU KAŽNJAVAJU KRŠENJE POLICIJSKOG ČASA! Vlasti im promenile namenu zbog koronavirusa!

Podeli vest

Vlasti Ujedinjenih Arapskih Emirata resetovale su radare za brzinu u Dubaiju kako bi ih iskoristili za kažnjavanje prekršaja noćnog policijskog časa koji je uveden zbog suzbijanja epidemije koronavirusa

Zemlja je ukinula policijski čas 27. maja, ali je na snazi zabrana kretanja između 11 sati uveče i 6 ujutru. Vozači koji moraju neodložno hitno da putuju tokom policijskog časa prethodno podnose zahtev za dozvolu.

- Na snazi su nove mere. Jedna od njih je da ljudi sada mogu slobodno da se kreću od 6 ujutru do 23 časa, a tu je i novo vreme ograničenja kretanja, od 23.00 do 6.00 - kaže major Hames Al-Ajali, policajac iz Dubaija. 

Kazna za kršenje policijskog časa je 740 evra.

PRATITE NAS I NA YOUTUBE KANALU


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija