• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.07.2020

15:53

DOGOVORENE TEME ZA SASTANAK U BRISELU! Vučić razgovarao sa Borelom i Lajčakom (Video)

Podkast

DOGOVORENE TEME ZA SASTANAK U BRISELU! Vučić razgovarao sa Borelom i Lajčakom (Video)

Podeli vest

Održana je trilateralna video konfrencija u okviru nastavka dijaloga Beograda i Prištine na kojoj učestvuju predsednik Srbije Aleksandar Vučić, premijer privremenih institucija iz Prištine Avdulah Hoti i posrednici - šef diplomatije EU Žozep Borel i specijalni predstavnik Miroslav Lajčak

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić održao je bilateralne konsultacije, uoči sastanka u Briselu, sa visokim predstavnikom EU za spoljne poslove i bezbendosnu politiku Žozepom Borelom i specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom.

- Dijalog pod pokroviteljstvom EU posle dvadeset meseci se nastavlja. Dogovorene su i teme za sastanak u Briselu u četvrtak - piše na zvaničnom instagram profilu predsednika budućnostsrbije.

Današnja video - konferencija Dijalog Beograda i Prištine pod pokroviteljstvom Evropske unije predstavlja uvod u nastavak dijaloga, najavljen za četvrtak, 16. jula.

Video konferencijom predsedava Žozep Borel, koji je poručio da je u pitanju nastavak procesa u cilju postizanja konačnog sveobuhvatnog i pravnoobavezujećeg sporazuma o normalizaciji odnosa između Beograda i Prištine koji će odgovoriti na sva otvorena pitanja.

BINUS VIDEO:

VUČIĆ PORUČIO IZ AVIONA! Evo šta je rekao tokom leta za Francusku!

PROTESTI U VREME EPIDEMIJE SU NEVEROVATNA NEODGOVORNOST! Narednih dana će se videti posledice okupljanja!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija