• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rina.rs

03.11.2020

19:00

UZNEMIRUJUĆE! DVA MEDVEDA ZAKLALA 12 OVACA! Među ljude se vraćaju na svakih deset dana!

Podkast

UZNEMIRUJUĆE! DVA MEDVEDA ZAKLALA 12 OVACA! Među ljude se vraćaju na svakih deset dana!

Podeli vest

Meštani ariljskog sela Visoka već dva meseca žive u strahu, jer redovan gost u njihovom ataru je medved. Ova životinja je za dva meseca zaklala stočarima čak 12 grla, a blizu porodičnih imanja vraća se na svakih sedam do deset dana.

Meštani ovog kraja smatraju da medvedi u ovo selo dolaze sa obližnje planine Golije. Lokalno lovačko udruženje postavilo je kamere koje su zabeležile da nije u pitanju jedan, već dva primerka. Postavljeno je i hranilište koje automatski izbacuje kukuruz, ali izgleda da to ovim životinjama nije dovoljno.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija