• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Antonić

20.12.2020

20:00

RADO ODE SNEŠKA U VOJNIKE! A onda je probala PEŠADIJSKE PREPREKE! Ovo je nešto najluđe što ćete danas videti!

Podkast

RADO ODE SNEŠKA U VOJNIKE! A onda je probala PEŠADIJSKE PREPREKE! Ovo je nešto najluđe što ćete danas videti!

Podeli vest

Iz nedelje u nedelju, naša novinarka Snežana Antonić pomera granice. Ovoga puta sebi je postavila ozbiljan izazov testirajući svoje fizičke kapacitete

Da li ste se nekada zapitali kako je biti vojnik? Znate li kroz šta sve prolaze naši junaci, kako izgleda njihova obuka?

To je zanimalo i našu Snešku koja je rešila da to mora da proba. 

Posetila je Vojnu akademiju. Ostala je bez teksta spremnošću kadeta Vojske Srbije. 

Oni koji su služili vojni rok kažu da su pešadijske prepreke najveći test za telo, ali i za um. Treba biti u odličnoj kondiciji, a uz to i imati odlučnost i rešenost da pređete ceo poligon.

Kako se naša novinarka snašla u ovoj ulozi i koliko kadeta je bilo potrebno da je "prebace" preko jedne od prepreka, pogledajte u videu.

Sve ranije Sneškine epizode pogledajte klikom na link Ovo moram da probam


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boki 61

pre 3 godine

Svaka čast na želji i hrabrosti. Sada znaš da to ipak nije tako prosto. U svakom slučaju pokazala si više od 70 posto današnjih muškaraca. Sve mamini sinovi. Naj jači su kad kažu brate je.ote. U tu rečenicu staje čitava muškost. Još jednom svaka čast. Za kratko vreme bi to bila igra za tebe.

Munze1203

pre 3 godine

Extra emisija! Ovo treba na nacionalnoj frekfenciji pustati svaki dan. Novinarka se super snasla. Vidi se da je u treningu!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija