• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin

13.01.2021

08:53

LUDI, MALI, HRABRI PAS! Napao je lavicu i izvukao živu glavu! OVAJ SNIMAK JE OBIŠAO SVET!

Podkast

LUDI, MALI, HRABRI PAS! Napao je lavicu i izvukao živu glavu! OVAJ SNIMAK JE OBIŠAO SVET!

Podeli vest

Na Tviteru se pojavio video snimljen u jednom safariju, koji prikazuje borbu neustrašivog psa lutalice i velike lavice

Čitava scena odvila se pred brojnim turistima, koji nisu mogli da veruju svojim očima kada su videli ishod obračuna, piše Daily Star.

Pas, koji je u početku samo šetao u blizini vozila u kojem su se nalazili turisti, najednom se okrenuo i počeo da laje prema lavici. Zbunjena lavica počela je da mu se približava, a on je hrabro nasrnuo na nju.

Na iznenađenje mnogih, lavica je uskoro ustuknula pred psom te se povukla, a pas je iz svega izašao živ i nepovređen.

Nakon što je video na Twitteru objavio zaposleni safarija Parvin Kasvan, ubrzo je postao hit te je skupio mnoštvo komentara.

“Treba mi samopouzdanje ovog psa u životu”, napisao je Parvin, prenosi Index.hr.

“Ovo je dokaz da veličina nije bitna”, dodao je jedan korisnik.

“Pas je imao sreće što lavica nije bila gladna”, naglasio je drugi.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbin

pre 3 godine

Video je prekinut u trenutku kad su dve lavice napale psa. Neljudski je bio postupak zaposlenih u parku, koji posle prvog ataka nisu spasili nesrećnog psa koga su lavice ubile. Ali, turisti i osoblje su očigledno bili žedni krvi i posmatrali su to sa uživanjem! Igre krvi potiču iz antičkog Rima. Mnogi na Zapadu to vole.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija