• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin

10.02.2021

12:35 >> 12:39

PROŠETAJTE KALEMEGDANSKOM TVRĐAVOM IZ SVOJE FOTELJE! Pokrenuta prva virtuelna 3D tura po najlepšoj lokaciji Beograda!

Podkast

PROŠETAJTE KALEMEGDANSKOM TVRĐAVOM IZ SVOJE FOTELJE! Pokrenuta prva virtuelna 3D tura po najlepšoj lokaciji Beograda!

Podeli vest

Dobrodošli na Beogradsku tvrđavu – mesto koje „priča priče o nekom drugom Beogradu“, o životu koji se odvijao na ovom prostoru vekovima unazad i različitim kulturama koje su se preplitale

To je mesto iz koga je nastao i razvio se grad, a njegovi najstariji sačuvani ostaci potiču iz 1. veka nove ere, iz vremena rimskog Singidunuma.

Kompleks Beogradske tvrđave zauzima površinu prеko 60 hektara i mnogi njeni delovi su uređeni i dostupni posetiocima. Tvrđavu čine Gornji i Donji grad i park Kalemegdan.

Danas je za posetioce otvoreno osam objekata, koji su dostupni za svakodnevne posete: Rimski bunar, Kompleks Sahat i Barokne kapije, Veliki barutni magacin, Vojni bunker, Kazamati Vojnog muzeja, Stambol kapija i Kula Nebojša.

Pogledajte zadivljujuću virtuelnu turu po Kalemegdanskoj tvrđavi:

A ako hoćete da sami proetate, kliknite na ovaj link:

https://www.beogradskatvrdjava.co.rs/%d0%b8%d0%bd%d1%84%d0%be/%d0%b8%d0%bd%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8%d0%b2%d0%bd%d0%b0-%d0%bc%d0%b0%d0%bf%d0%b0/?lang=sr


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija