• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin

28.04.2021

13:46

NEVEROVATAN ŽIVOT KERUŠE EBI! Ušla je u knjigu Ginisovu rekorda, bila go-pro ambasador i obučeni spasilac, a pepeo će joj biti rasut po Havajima, GDE JE NAJRADIJE SURFOVALA!

Podkast

NEVEROVATAN ŽIVOT KERUŠE EBI! Ušla je u knjigu Ginisovu rekorda, bila go-pro ambasador i obučeni spasilac, a pepeo će joj biti rasut po Havajima, GDE JE NAJRADIJE SURFOVALA!

Podeli vest

Svet se oprašta od jednog zaista posebnog psa, čiji je život bio pravo malo čudo

Ebi (AbbieSurfs) je bila i Go-Pro ambasador, a rekord za Ginisa je držala po dužini talasa na kojem je surfovala.

Ebi, ženku psa rase asutralijski kelpi, usvojio je Mihael Uiu kad je imala samo osam meseci, a doživela je za ovu rasu prosečnih 13 godina. Ali je imala izuzetno uzbudljiv život, radila je kao spasilac iz mora, ali i surfovala je na brojnim plažama sveta, a čak i "glumila" u filmu.

Vlasnik Mihael Uiu, otkrio je da je njegova ljubimica imala pravu japansku sahranu u Kjotu.

Abbie had a real Japanese funeral in Kyoto. She loved new experiences and I wanted her to continue having them. During... Posted by AbbieSurfs on Monday, April 26, 2021

"Volela je nova iskustva i želeo sam da ih i dalje ima. Abbie nikada nije nosila okovratnik ili povodac, pa ih nisam ostavlio kod nje. Tokom ceremonije, nebo se razbistrilo i činilo se da je leto. Odmah zatim, tamni oblaci su se nadvili nad planine i temperatura je pala 14 stepeni. Odneću Abbie na Havaje gde će njena porodica surfovati i rasuću njen pepeo na njenom omiljenom mestu za surfovanje - to je moje posljednje obećanje njoj. Abbie je bila najsrećnija okružena tamošnjim životom i energijom, pa se nadam da če joj to omogućiti da da postane deo toga", napisao je ucveljeni vlasnik i dodao crno srce.

Pogledajte kako je surfovala Ebi:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija