• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Društvene mreže

30.04.2021

15:00

NAJVEĆA ZAVERA U ISTORIJI! Zvanično, Hitler se 30. aprila ubio u Berlinu, DOKAZA ZA TO VEĆ 76 GODINA - NEMA!

Podkast

NAJVEĆA ZAVERA U ISTORIJI! Zvanično, Hitler se 30. aprila ubio u Berlinu, DOKAZA ZA TO VEĆ 76 GODINA - NEMA!

Podeli vest

Misterija smrti najvećeg zločinca! U novijoj istoriji ostaće upamćen kao jedan od najvećih zločinaca svih vremen!

 

Adolf Hitler je bio nemački diktator, lider Nacističke partije, kancelar i samoproglašeni predsednik Nemačke. Rođen je 20. aprila 1889. godine u austrijskom mestu Braunau na Inu.

Adolf Hitler je 1945. godine izvršio samoubistvo. Zajedno sa njim, ubila se i njegova ljubavnica Eva Braun.

Njihova tela odmah potom su spaljena u dvorištu Rajhstaga. Međutim, danas postoje brojne špekulacije tome da li se on zaista ubio. Postoje informacije koje ukazuju na drugu teoriju. Prema toj teoriji Hitler je pobegao i živeo u Južnoj Americi, a ubijen je njegov dvojnik.

Međutim, zvanični podaci govore da je brutalni diktator u aprilu 1945. godine, pucao sebi u glavu. Njegova nevnčana žena popila je tabletu cijanida u bunkeru u Berlinu. Prema izjavama svedoka, tela Hitlera i Eve Braun zamotana su u pokrivače i odnesena u dvorište ispred bunkera. Stavljena su u krater od bombe, natopljena benzinom i zapaljena.

Ruski su forenzičari u maju 1945. iskopali ostatke tela za koje su smatrali da pripada Hitleru. U najvećoj tajnosti preneseni su u istočnonemački Magdeburg, gde su bili zakopani sve do 1970.

KGB je te godine kremirao sve Hitlerove ostatke osim komada lobanje, krvavog kreveta i vilice. Ti delovi tela, koji bi mogli da reše misteriju Hitlerove smrti, ni danas nisu dostupni javnosti.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Peđa

pre 2 godine

Knjiga Berkut je mislim najpribližnija stvarnim događajima u vezi Hitlerq, stari je to bio lopov, voleo je svoj život više od svega. U to vreme bilo je skoro prirodno da imate zamenu za određene poslove i pojavljivanja u javnosti sa visokim rizikom.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija