• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

08.06.2021

08:11

OVOJ ŽENI SE SMEJE CEO REGION! Htela je da skoči, ali ipak se dogodilo OVO!

printscreen

Podkast

OVOJ ŽENI SE SMEJE CEO REGION! Htela je da skoči, ali ipak se dogodilo OVO!

Podeli vest

Na snimku koji traje 40 sekundi vidi se osoba koja se sprema da skoči u more, a nakon što skupi hrabrost da to uradi, usledi jedan od najgorih skokova ikad viđenih na Internetu

Na društvenim mrežama se pojavio video-snimak koji je u kratkom roku lajkovalo više od 10.000 ljudi.

Brojni pratioci stranice Dnevna doza prosječnog Dalmatinca su u ovom tipu skoka prepoznali svoje prijatelje koji se dugo pripremaju za skok u more pa naprave katastrofu.

"Koliko se pripremala, mislio sam da će more k njoj", "Zna žena da je priprema najbitnija", "Felps na aparatima", "Je l skočila na kraju? Nestalo mi baterije na telefonu čekajući", "Hoće li skočiti ovog leta gospodnjeg", samo su neki od duhovitih komentara koji su preplavili objavu.

Pogledajte: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija