• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

06.09.2021

14:41

POGLEDAJTE MILICU PAVLOVIĆ U PRVOM TREJLERU SERIJE O KOJOJ PRIČA SRBIJA! Svi su odmah pomislili na Jelenu Marjanović! DA LI JE STVARNO TAKO?!

Promo

Podkast

POGLEDAJTE MILICU PAVLOVIĆ U PRVOM TREJLERU SERIJE O KOJOJ PRIČA SRBIJA! Svi su odmah pomislili na Jelenu Marjanović! DA LI JE STVARNO TAKO?!

Podeli vest

Serija "Pevačica" izazvala je veliko interesovanje javnosti od samog početka snimanja, a gledaoci će priliku da pogledaju prvu epizodu imati u subotu, 11. septembra na televiziji Superstar

Svakog vikenda od 21 čas, kroz 12 epizoda, pratićemo život Ivane Lazić, mlade pevačice koja pobeđuje na velikom muzičkom takmičenju i tako dobija život iz snova za koji plaća skupu cenu.

Produkcije Telekom Srbija i Film Danas, kao i odlična glumačka postava obećavaju dobar sadržaj koji će zasigurno "prikovati" gledaoce za mali ekran, a kombinacija sveta estrade, medija, magije i raznolikih karaktera donosi nam sadržaj koji do sada nismo imali prilike da gledamo u domaćem programu.

Priču o mladoj zvezdi kojoj život daje sve o čemu je maštala - preseljenje u veliki grad, slavu i ljubav najpoznatijeg producenta u zemlji, a zatim spletom misterioznih okolnosti tragično završava, donosi nam glumačka postava koju čine Milica Pavlović, Jelena Moor, Zlatan Vidović, Igor Đorđević, Miloš Timotijević, Nikola Rakočević, Nataša Ninković, Boris Komnenić, Branka Pujić, Isidora Minić, Nikolina Friganović, Petar Zekavica, Izudin Bajrović, Jovana Stipić, Danica Maksimović i mnogi drugi.

Pogledajte zvaničan trejler za seriju "Pevačica":

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija