• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.11.2021

09:35

BEOGRAD ZASIJAO U NOVOGODIŠNJEM RUHU! Baš nam je lep ovaj grad!

printscreen

Podkast

BEOGRAD ZASIJAO U NOVOGODIŠNJEM RUHU! Baš nam je lep ovaj grad!

Podeli vest

Sinoć je u Beogradu puštena novogodišnja rasveta, pa je srpska prestonica zasijala "rame uz rame" za svetskim metropolama

Ove godine Beograd je novogodišnje ruho dobio nešto kasnije nego obično, a razlog je pandemija kovida, ali i kićenje grada povodom obeležavanja šest decenija od osnivanja Pokreta nesvrstanih zemalja i brojnih drugih događaja koji su održavani u Beogradu tokom septembra i oktobra.

Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, rekao je da je rasveta juče puštena u 76 ulica od ukupno 123.

Puštanje rasvete će se obavljati sukcesivno, ali do 1. decembra novogodišnja rasveta u Beogradu će biti u potpunosti puštena u rad.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora123

pre 2 godine

Novogodisnje kicenje i sl.kod Srba pocinje poslije katolickog Bozica. Ovo je sad preraslo u obican ciganluk, posto pola Beogradjana i ne znaju da su Srbi, a druga polovina se toga stidi.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija